Турлитава

ЗАНИМЛИВОСТИ

Менитоо – со клик до оброк! Онлајн платформа која ви овозможува достава на храна од вашите омилени ресторани

Менитоо – со клик до оброк! Онлајн платформа која ви овозможува достава на храна од вашите омилени ресторани

Во средата на 20.05.2015 год. во City Hall Center во Скопје се одржа првата презентација на Менитоо. Во опуштена атмосфера, со мини стендап комедија со актерот Кирил Трајковски и со […]

Views more...

СПОРТ

врати се горе