ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Пожар

Сине излегувај веднаш, се запали куќата…
– Сега тато, само да објавам на Фејсбук!
– Означи ме и мене и пази да не ја разбудиш мајка ти!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close