КОНТАКТ

Доколку имате некое прашање, забелешка или предлог за објава и сл. можете да не контактирате на e-mail: info@turlitava.com ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

***Ви благодариме што не следите. Ние продолжуваме да споделуваме интересни и занимливи објави за Вас.***

Back to top button
close