ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Чиста совест

Трпе и рекол на сопругата дека е по риба а поминал два дена со својата љубовница.
На пат кон дома, свратил во продавница за риболов за да купи крап како алиби.
Го плаќа крапот и му вика на продавачот:
– Ај те молам фрли го крапот преку шалтерот накај мене.
– Зошто?!
– Па, да можам со чиста совест да кажам дека сум го фатил!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close