АСТРОЛОГИЈА

Овие 4 хороскопски знаци се предодредени за слава, пари и успех: Ѕвездите се на нивна страна!

Личноста од кој било хороскопски знак може да стане среќна и успешна. Но, постојат неколку планетарни позиции кои укажуваат на особено голема веројатност личноста да постигне слава.

Славата ја одредуваат: Сонцето, Месечината, Нептун и Јупитер, а познатите луѓе често се среќаваат во знаците на Лав, Стрелец, Риби или Рак.

Хороскопски знаци кои покажуваат најмалку чувства

Секако, важно е не само во кои хороскопски знаци се наоѓаат, туку и други параметри на картата за раѓање. Славата може да дојде на различни возрасти и на различни начини, а оние со „среќна“ карта на раѓање имаат сосема различни патишта до популарноста.

Следниве четири хороскопски знаци се родени за слава и успех, а со тоа и пари.

Лав
Вниманието и восхитот се важни за Лавовите, па затоа често избираат професии поврзани со публицитет, предавање и изразување.

Риби
Рибите, напротив, сакаат да се кријат од вниманието од детството и да стават маска. Професијата актер е идеална за нив – за да можат да живеат живот на друга личност и да станат ѕвезда во исто време.

Стрелец
Стрелецот е многу активен и љубопитен знак. Популарноста им е и начин да ги контролираат своите животи. Затоа е важно тие да бидат видливи. Една од опциите е политика или бизнис.

Рак
Раковите се многу емотивни и длабоко чувствителни луѓе. Тие знаат како да забележат суптилни промени во расположението на другите. Поради ова, тие можат да станат успешни во глумата, литературата или режијата.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close