УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Сите содржини што се објавуваат на порталот www.turlitava.com може да се користат само за лично информирање. Преземањето на овие содржини, нивното користење и реемитување се можни само со дозвола од администраторот на овој портал или наведување на извор (со линк) доколку е превземен цел.

Не е дозволено копирање, преземање, менување, објавување на целосен текст во медиум или сајт кој служи за комерцијални цели без претходна дозвола од администарторот. Дозволено е објавување на 20% од текстот при што задолжително мора да се истакне изворот, доколку се превзема целосна објава и вашиот медиум е во електронска форма потребно е да обезбедите линк до материјалот на turlitava.com, доколку е радио или телевизија потребно да се напомне дека содржината е од turlitava.com.

Деманти, цитати, приговори, соопштенија за медиуми и слично, ќе бидат објавени најдоцна за 24 часа. Turlitava.com го задржува правото на избор за тоа што ќе биде објавено а што не.

Доколку содржината не е соодветна за медиумот, истата нема да биде објавена.
Ви благодариме на разбирањето.

Back to top button
close