ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Телевизор

Учителката ги прашува децата:
– Дечиња, кое е најголемото нешто кое може да го лапне човек?
– Јаболко, учителке!
– Друго, деца?
– Круша, портокал…
– Друго? Кажи Зоки ти…
– Телевизор, улчителке!
– Аман бре Зоки, кој јаде телевизор?
– Секоја вечер кога си легнувам тато и вели на мама: „Ајде гаси го телевизорот и лапај го!“.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close