ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Плавуша во библиотека

Отишла плавуша да врати книга во библиотека, па вели:
– Знаете оваа книга воопшто не ми се допаѓа. Нема никакво дејствие, а и ликови има едно чудо, не можев ни едно име да запамтам!
– Аха, значи Вие сте ни го земале телефонскиот именик!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close