ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Плитка река

Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор, ама не знаел колку е длабока.
Здогледал некоја плавуша покрај патот.
– Невесто, рекава длабока е?
– Не!
Тргнал селанецот низ реката со тракторот и потонал целиот.
– Добро мори жено, нели е плитка водава.
– А бре плитка е прееска на едни шатки до пола им беше!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close