ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Што помалку пијам – толку повеќе сум пијан!

Трпе отишол во кафуле на шанк и нарачал 4 вотки и ги испил.
Потоа нарачал 3 вотки и нив ги испил.
По некое време пак нарачал 2 вотки и нив ги испил.
И на крајот нарачал 1 вотка и му рекол на шанкерот:
– Види чудна работа, што помалку пијам – толку повеќе сум пијан…!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close