ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Достава на пратка

Трпе на телефон со брза поштаво врска со достава на пратка:

– Добар ден, кога ќе ми ја донесете пратката?
– Помеѓу 9 и 16 часот. А вие на кој спрат бевте?
– Помеѓу 3 и 8 спрат.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close