ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Пијаници

Разговараат двајца пијаници:
Првиот:
-Јас сум камен пијан се гледам двојно.
Вториот:
-Аха, еве ти ги оние илјада денари што ти ги должам.

Слични објави