Ознака

хумор

ВИЦ: Трпана на психијатар

Трпана отишла на психијатар: – Премногу љубовен бес има во тебе Трпано, напиши писмо до тој што те нервира, искажи се и после запали го. – Ок. А со…

ВИЦ: Плавуша во библиотека

Отишла плавуша да врати книга во библиотека, па вели: – Знаете оваа книга воопшто не ми се допаѓа. Нема никакво дејствие, а и ликови има едно чудо,…

ВИЦ: Ало, Трпе каде си?

Трпана му се јавува на телефон на Трпе и му се дере:​ – Каде си ти идиоте?! – Драга, ти текнува ли на онаа златарата каде ти се заљуби во едно ланче…

ВИЦ: Ловење „риби“

Седи Мујо со цигла на главата и лови риби. Поминува Фата и го прашува: – Што ти значи таа цигла на главата? – Зиини да ти кажам. – Кажи бе Мујо! –…