Ознака

библиотека

ВИЦ: Плавуша во библиотека

Отишла плавуша да врати книга во библиотека, па вели: – Знаете оваа книга воопшто не ми се допаѓа. Нема никакво дејствие, а и ликови има едно чудо,…