ВИЦОТЕКА

Виц: Мамо, јас сум трудна!

Мамо, мамо, јас сум трудна!
– Па добро бе ќерко, нели те учев кога ќе те фаќаат горе да викаш don’t а кога ќе те фаќаат доле да викаш stop!
– Па, ме фаќаше на двете места истовремено и јас цело време викав don’t stop, don’t stop…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close