ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Љубов моја, се смееш како сирена!

Трпе и Трпана се шетаат и Трпе ѝ вели на Трпана:
– Љубов моја, се смееш како сирена!
А Трпана возбудено му враќа:
– Како онаа од морето?
– Не, како противпожарна…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close