ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Плавуша во продавница за ИТ опрема

Влегува плавуша во продавница за компјутери и вели:
– Ми треба генијален глушец шофер за микромеки прозорци!
Продавачот стои збунет неколку секунди, но се сетил:
– Да не случано ви треба “Genius” mouse driver for Microsoft Windows?!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close