ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Трпана на психијатар

Трпана отишла на психијатар:
– Премногу љубовен бес има во тебе Трпано, напиши писмо до тој што те нервира, искажи се и после запали го.
– Ок. А со писмото што да правам?

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close