ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Прилепчанец и босанец во воз

Се возат прилепчанец и босанец во воз. Му здосадило на босанецот и му вели на прилепчанецот.
– Окле си?
И прилепчанецов не одговара.
По некое време босанецов пак:
– Окле си?
Другиов не одговара. И така неколку пати и босанецов пак:
– Окле си?
И на прилепчанецот му пукнал филмот и му рекол:
– Ако јас окле сум, ти ушле си!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close