ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Влав во рибарница

Влав оди во рибарница:
– Колку пари ви е рибата?
– 400 денари.
– Скапа е за мене…
– Ајде 350!
– Не, многу е…
– 300!
– Не, не, можам да ти платам.
– 200!
– Ама од кај толку пари бе човек?
– Ај, еве тогаш ти ја подарувам.
– Благодарам, спакувај ми две!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close