ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Слободно време

Трпе и Трпана си разговараат:
– Што правиш во слободно време?
– Во слободно време сум згодна!
– Гледам дека немаш баш многу слободно време…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close