ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Шеик на студии во Белград

Синот на некој арапски шеик студирал во Белград. По еден месец му пишува писмо на неговите:
– Србија е многу убава, луѓето се многу љубезни и многу ми се допаѓа тука. Само понекогаш ми е непријатно кога одам на факултет со мојот позлатен мерцедес, а некои од моите професори излегуваат од трамвај.
По неколку дена му стигнува чек од милион долари со кратка порака од родителите:
– Немој повеќе да не срамиш, купи и ти трамвај!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close