ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Разговараат две пријателки…

Разговараат две пријателки:
– Како се твоите деца?
– Добро… Едниот стана дипломиран профеcор, другиот спрема докторат, ќерката дипломиран правник, а малиот не заврши ни средно и сега е крадец…
– Какви паметни деца имаш, зошто го чуваш малиот неранимајко? Зошто не го избркаш?
– Само тој носи најмногу пари дома, другите се невработени…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close