ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Немој да скокаш, долу има многу школки!

Поминува Трпе покрај Охридско езеро и го гледа Тарзан како се спрема на скокне:
– Немој да скокаш, долу има многу школки!
– Јас сум Тарзан, крал на животните, не се плашам ниту од лавови, ниту од слонови а најмалку од вашите школки!
Скокнал Тарзан и после 5 минути излегува целиот со крв и го прашува Трпе:
– Какви се тие школки на дното?
Трпе:
– Па има две од Фиќо и една од Лада…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close