ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Не можам да спијам од кокошките

Се јавил некој човек во полициска станица ама многу д’ткал. Се јавува полицаецит: ало, повелете и човеков вика, ааа лл оо пп оо ллл ииии цццииијааа, и полицаецот вика полиција да што е проблемот , и овој вика нн ее мммм оо жжж аа ммм ддаа зз аа сс пп ии јј аа мм кк оо коо шш ките нна кк оо мм шијата, кк оо коддаккаат, на тоа полицаецот му вика, па избркај ги и готово колку ги има? Човеков вика сс ттоо, ддееведессет ииззбрка вв, и полицаецот вика па избркај ги и другите десет, кажи им пичка ви мајчина бегајте, и човекот вика, иии мм рр ее кк оов идите во пи пи пи пи пи пи, и сите пак се вратија!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close