ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Мујо и Хасо во висококатница

Мујо и Хасо живееле на 40ти спрат. Се качуваат до 20ти спрат по скали бидејќи не работеле лифтовите. Мујо дткал и му вели на Хасо:
-Ха-ха-ха-со?
-Доста бре, горе ќе ми кажеш.
Одат на 40ти спрат и Хасо го прашува – што е?
-Го-го-го заборавив клучот долу!
Слегуваат надолу и некаде околу 20ти спрат, Мујо пак вели:
-Ха-ха-ха-со?
-Доста бре, доле ќе ми кажеш.
Стигнуваат на 1ви спрат и Хасо го прашува што е?
-Се-се-се-се заебавав!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close