ВИЦОТЕКА

ВИЦ: дај 1000ка!

– Мамо, мамо, ноќеска на сон ми се јави Богородица…
– Леле, и шо ти кажа?
– Ќе ми се појавела негде!
– Кадеее???
– На хартија. Дај 1000ка!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close