ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Ако не можам, ќе дојдам!

Еден дедо му праќа порака на својот пријател:
– Ќе дојдеш ли вечерва во клубот да играме шах?
Вториот му одговара:
– Моментално сум во друштво на дама. Ако можам, сигурно нема да дојдам, а ако не можам, ќе дојдам!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close