ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Возачка

Полицаец застанува една плавиша и и вика:
– Возачка?
– Да, повелете, јас сум возачка…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close