ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Ало, Трпе каде си?

Трпана му се јавува на телефон на Трпе и му се дере:​
– Каде си ти идиоте?!
– Драга, ти текнува ли на онаа златарата каде ти се заљуби во едно ланче за кое ти реков дека еден ден ќе биде твое?​
– Дааааааа, и?​
– Е, јас сум сега во кафаната спроти златарата!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close