УБАВИНА

Elena’s Hair Store: Ново име во градот за професионална козметика за нега на коса и аксесоари за коса

На почетокот на месец Март, во пресрет на денот на жената, во срцето на градот се отвори продавница за професионална козметика за нега на коса, аксесоари за коса и алки, аксесоари за коса за невести, надградби (клип ин екстензии, руска коса на кератин, репови)… – Elena’s Hair Store.

Elena’s Hair Store

Оваа продавница е единствената во нашата земја каде можете сите овие работи да ги најдете на едно место. Исто така, може да најдете и многу нови брендови за нега на коса кои досега ги немало кај нас.

Обучениот кадар кој ќе го сретнете таму, ќе ви го понуди најсоодветниот избор на продукти за вашата коса.

Локација: Народен фронт 3/3 Капиштец.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close