ЉУБОВ И СЕКС

Која професија е со најбогат сексуален живот? Ќе се изненадите кога ќе дознаете!

Британско истражување на компанијата „Лело“, водечки производител на секс играчки, претстави интересни податоци за сексуалните навики на различните занимања.

Изненадувачки, според истражувањето, фармерите и сточарите во Англија имаат најбогат сексуален живот, а 33% од испитаниците тврдат дека имаат секс барем еднаш дневно.

секс

На второ место се архитектите, со 21%, додека фризерите се на трето место со 17%. Трговците го зазедоа четвртото место, додека адвокатите и наставниците го поделија петтото место.

Интересно е и тоа што научниците откриле дека новинарите имаат секс во просек еднаш месечно, додека адвокатите тешко се задоволуваат во спалната соба, а 27% од нив признале дека глумеле оргазам.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close