ЉУБОВ И СЕКС

Мажи кои се најдобри љубовници во кревет: Врвниот секс со нив е загарантиран!

Целта на истражувањето била да се открие кои мажи во очите на жените имаат најдобри квалитети за љубовник. Научниците сакале да откријат и со кој тип на љубовник испитаниците имале најлесен оргазам, а со кој не.

секс

Резултатите од истражувањето се покажале повеќе од зачудувачки, а само еден тип на маж се покажал како лидер во сферата на сексот.

Од одговорите на жените било заклучено дека духовитите, креативните, љубовните и верните мажи ги имаат најдобрите квалитети како љубовници. За таквите мажи е интересно и важно да знаат на најдобар начин да ја доведат жената до кулминација.

Покрај тоа, тие имаат поотворени разговори, вклучително и за сексот и преференциите, и вложуваат повеќе труд во предиграта. На жените им било важно и мажот да мириса убаво.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close