ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Тепачка

Се тепаат двајца на улица и доаѓа полицаец да ги раздели.
-Како се викате?
-Петар Јованов, одговара првиот
-А ти?
-Петар Трајчевски, одговара вториот.
-Па добро бе, не ви е срам? Браќа сте, а се тепате!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close