ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Погрешен влез

Носат Мујо и Хасо дел од петосед на 10 спрат во зградабез лифт.
Мујо му вели на Хасо:
– Хасо имам една лоша и една добра вест, која ја сакаш прво?
– Ајде прво добрата.
Веќе сме на деветиот спрат.
– А која е лошата?
– Го погрешивме влезот.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close