ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Беровчанец во Скопје

Беровчанец, поминува на црвен семафор на улица во Скопје, го сопира полицаец и му вели:
– Господине, зошто поминавте на црвено?!
– Беровчанецот: Балосах се не забакарих!
– Полицаецот: Document’s please!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close