ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Опасен машки муабет!

Си прават двајца пријатели муабет пиејќи по едно пиво, па едниот му вели на другиот:

– Дали знаеш пријателе дека жената може истовремено да те крене до облаци и да те „акне“ од земја со една единствена реченица?

– Е која е таа реченица бе пријателе?

На комшијата му е помал.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close