ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Двајца Црногорци лежат под густа сенка, кога пред нив се превртува автомобил…

реклама

Двајца Црногорци лежат под густа сенка, кога пред нив се превртува автомобил, а од багажникот испаѓа куфер од кој излегуваат куп банкноти од по 100 евра.

Кога го виделе, се погледнале и не им се верувало. Првиот Црногорец му вели на вториот:

– Замисли, ветрот да дувне на нашата страна и оп, богати сме!

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button
close