ЉУБОВ И СЕКС

Како мажите ги избираат своите љубовници: Не им е важен ниту изгледот, ниту интелигенцијата, туку само една работа

Жените лично доживуваат измама, верувајќи дека проблемот лежи во нив. Но, реалноста е поинаква

Постојат многу причини зошто емотивните партнери се изневеруваат еден со друг, но она што првенствено ги води на „грев“ е незадоволството во врската или бракот.

Жените едноставно се очајни кога ќе откријат дека партнерот им е неверен, но се изненадени и кога ќе сфатат каква љубовница има.

Lubovnitsi

Често се жалат на пријателите дека момчето или сопругот ги изневерил со личност која во ништо не може да се спореди со нив. Како мажите ги избираат своите љубовници и зошто налетуваат на прегратките на други жени?

Можеби мажот копнее по нови познанства, сензации, авантури и врски, што најчесто се случува во средовечната криза.

Кога ќе им здосади стабилноста во партнерскиот однос, бараат повозбудливи моменти, што не значи дека е подобро од она што веќе го имаат во емотивната врска. Тоа, пред се, може да го пружи некој кој е лесно достапен и подготвен за авантура и забава и на кој не мора да се правда или објаснува ништо. Таквата жена не мора да биде многу паметна или убава, бидејќи единственото нешто што тој сака од неа е краткотрајна авантура.

Измамената девојка или сопруга потоа ја губи самодовербата и почнува да го доведува во прашање нејзиниот изглед, што е сосема погрешно.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close