ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Трпе и јеховиниот сведок

Ѕвони некој на вратата кај Трпе, излегува, ја отвара вратата:

– Добар ден, јас сум од Јеховините сведоци, сакам да поразговарам со Вас ако може.

– Повелете влезете, седнете. За што сакате да разговараме?

– Уф, у пи*ку матер, навистина незнам!?? Никогаш не сум стигнал до овде….

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close