ЉУБОВ И СЕКС

Луѓето со оваа крвна група се најдобри во сексот

Дали знаевте дека луѓето со една крвна група се подобри во кревет од другите? Посебно им одговараат партнери кои се исто толку непредвидливи во креветот, бидејќи се преплашени од монотонијата.

најдобри во сексот

Не сакаат однапред да знаат како сè ќе се одвива, тоа дури и ја намалува нивната сексуална возбуда.

Станува збор за нулта крвна група! Ова е најраспространетата крвна група, а експертите велат дека е најстарата во светот – оваа група е создадена прва и ја имале нашите најстари предци.

Луѓето во чии вени тече се одлични во логично размислување. Тие многу добро го знаат својот пат низ вселената и имаат добро чувство за насока. Тие едноставно копнеат за чувство на моќ и се способни многу добро да се фокусираат на целта што сакаат да ја постигнат. Тие знаат како да реагираат импулсивно.

Често се одлични љубовници – страсни, непредвидливи, нежни и груби во исто време. Тие едноставно уживаат во сексот и се способни полека да водат љубов со часови, пишува магазинот Nature and Society.

Многу им е важно и партнерот да ужива и понекогаш ќе си го ускратат задоволството само за да може другата страна уште повеќе да ужива. Некои ги сметаат за најдобри љубовници меѓу сите крвни групи.

Посебно им одговараат партнери кои се непредвидливи во креветот, но и самите тие, бидејќи се преплашени од монотонијата. Не сакаат однапред да знаат како сè ќе се одвива, тоа дури и ја намалува нивната сексуална возбуда. Сакаат да испробуваат нови пози и некои играчки, но ништо премногу екстремно, само колку да го зачини искуството.

Патем, луѓето со нулта крвна група се оптимисти, одговорни и совесни по природа. Тие имаат и свои слаби точки, а тоа се стресот и досадата. Ова ги убива и понекогаш предизвикува деструктивно однесување кај нив. Адреналинот е она што им е потребно за да се чувствуваат живи – колку се поактивни, толку се пополни со позитивна енергија.

 

Напишете коментар

Back to top button