ЉУБОВ И СЕКС

3 причини за врска после случаен секс

Сексолозите дадоа три причини да не ја прекинувате кратката љубовна афера. Барем еднаш во животот може да се соочите со случајна врска за “само секс”.

Случајниот секс е интересен поради својата спонтаност, непредвидливоста и недостаток на обврски. Истражувањата покажуваат дека половина од среќните брачни парови попрво ги научиле зачинетите интимни тајни еден за друг пред да ги разберат имињата.

врска после случаен секс

Затоа не брзајте да ја затворите вратата по случаен секс. Се смета дека по првата ноќ може да следи втора, што може да биде подарок од судбината. Првата причина да ја продолжите врската е силното привлекување што ве натерало од кафулето или диско да стигнете до спалната соба.

Втората причина е дека според статистиката е дека сексот за една ноќ е одличен. Познато е дека за половина од разводите е виновен лошиот сексуален живот на двојката.

И трето – повеќето жени велат дека по “еднократната ноќ” мажите стануваат први и прават топло кафе и појадок.

 

Напишете коментар

Back to top button