ФОТКИ

Логичка загатка: Која шоља прва ќе се наполни со кафе?

Лесна логичка загатка: На фотографијата, четири шољи за кафе чекаат за полнење. Ако се наточи кафе од горната дадена позиција кај шишето, која од шољите ќе се наполни со кафе?

Subscribe
Notify of
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] штетно или дали воопшто се штетни? Што е подобро – кафе или газирани […]

Back to top button
close