ФОТКИОСТАНАТО

Загатка со шкорчиња – Само со едно поместување го решавате проблемот! (фото)

Решението е многу едноставно, само треба добро да погледнете… Едно шкорче треба да се помести и да се стави на друго соодветно место, така ќе ги добиете соодветните броеви и решение.

Загатка со шкорчиња

Пишете ни во коментар дали сте успеале…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close