ФОТКИ

Логичка загатка: Кој прв ќе добие пиво?

Лесна логичка загатка: На фотографијата, четворица луѓе чекаат пиво. Ако се наточи пиво од горната дадена позиција кај шишето, кој од нив прв ќе добие пиво?

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close