ФОТКИОСТАНАТО

Логичка загатка со обувки

Секоја од обувките има своја вредност, така на крај ќе го добиете резултатот. Загатката е лесна и едноставна…

загатка со обувки

Ве очекуваме со вашите одговори во коментар подолу.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close