ФОТКИ

ФОТО: Брзо заспивање навечер

Понекогаш, заспивањето по исклучувањето на алармот трае дел од секунда. Да ни биде такво и заспивањето навечер би било одлично за сите нас, нели? 🙂

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close