ФОТКИ

Оптичка илузија – успеавте ли да го видите бројот на оваа илустрација?

Со оглед на тоа дека расте бројот на љубители на оптичките илузии, решивме да ве воодушевиме со уште една од која веруваме дека ќе се „помачите“.

На оваа илустрација има двоцифрен број, а вие треба да најдете начин и агол од кој ќе видите кој број е.

Доколку успеавте да го видите двоцифрениот бројот, пишете ни во коментар подолу кој е тој број и колку време ви требаше да го пронајдете?

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close