ОВЕН (21.03 – 20.04)

24 Април 2024

Поволен ден за љубовта и работата. Препуштете му се на вашиот инстикт и осет, на тој начин ќе го одберете она што вас ви причинува најголемо задоволство. Денеска ќе ве водат чуствата, некои од вас ќе започнат и нова врска а некои ќе ја обноват старата. Можеби ќе слушнете добри вести во врска со добивка на пари или наследство. Здраве: проблеми со дишењето, ви треба свеж воздух.

 

 

Back to top button
close