ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Три црнчиња се караат чиј татко е поцрн

Се карале три црнчиња чиј татко е поцрн:
– Татко ми кога ќе се иссече, црна крв му тече!
– А татко ми кога ќе се иссече, црна коска му се гледа!
– А татко ми кога ќе прдне дома, три дена сме во темница!

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button
close